Wie wij zijn


GB Designers is in 2010 ontstaan vanaf de slaapkamer met als doel producten en diensten te leveren die een bijdrage leveren aan het succes van haar klanten. Voor met name kleine- en middelgrote bedrijven, stichtingen en scholen bouwt GB Designers dagelijks aan hun succes! Uitgangspunt hierbij is altijd: Ontzorgen is onze missie, perfectie is onze passie!

Wij hechten erg aan het aanbieden van een breed pakket aan diensten. Als totaalleverancier voor alles wat met communicatie te maken heeft kunt u zich bezig houden met uw eigen vak, terwijl wij ons bezig houden met het onze.
Denk hierbij aan het ontwerp van uw huisstijl, ontwikkeling van uw website, advies over uw communicatiemiddelen en het fotograferen van uw personeel en werk.

Uitgangspunt is altijd: Ontzorgen is onze missie, perfectie is onze passie!

Uitgangspunt bij ons werk is verder altijd de samenwerking en interactie met onze klanten. Dit betekent dat wij niet zomaar overnemen wat u vraagt, maar dat wij wel goed luisteren naar de eigen wensen en ideeën. Uiteindelijk vormen uw wensen en ideeën en onze expertise samen de prachtige producten waar wij altijd naar streven!

Meer informatie over wat wij doen? Neem gerust eens contact met ons op om kennis te maken!

Fotografie Gertenbach

Enthousiast, servicegericht, en met oog voor detail: zowel onze website als ons drukwerk is vakwerk!

Kennismaken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen in communicatie?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken!

GB Designers

Buitendijks 39
3356 LX Papendrecht
085 10 45 48 4